Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Terhes?

2007.11.27. 15:30 - hajpi

Címkék: fotó zsófi pocak keksz

Van még egy kép, amit meg kell osztanom a világgal.

A korábbiakban már említett vírus jól kiütött, nem nagyon szaladgálhattam, így gyengélkedésem alatt volt időm olvasgatni. Egy kedves ismerős ellátott pár olyan újsággal, amilyeneket szinte soha nem forgatok. (Kivétel ezalól a fodrásznál várakozással töltött idő, mert ott csak ilyen újságok vannak.) Szóval ezen újság hasábjain olvastam a pletykát, miszerint mostanában egy hasonló kép alapján találgatják, hogy Sandra Bullock terhes-e épp vagy sem. A felcsúszó póló és kivillanó pocak találgatásokra ad okot. No elárulom: nálunk nem erről van szó Zsófi esetében! Ellenben nagyon aranyos.

(Amúgy még mindig nem térek magamhoz, hogy vannak akiknek nincs dolguk, és a hírességekkel annyit törődnek?! Hát nincs nekünk magunknak is elég bajunk?!? Már bocsánat, akinek nem inge ne vegye magára.)

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr82243400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása