Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Ha nem adtok, veszek...

2007.11.08. 09:40 - hajpi

Címkék: fotó kaja zsófi hiszti keksz

Kiscsajra kedd délután rájött az éhhalál. Hiába kapott időben uzsira finom gyümölcsöt, az nem volt elég. Csak pár percre tűnt el a szobájában, hirtelen nagy csend támadt, majd csörgés-zörgés. Megyek, keresem a gyerekem, hát Fincit a nappaliban találom. Biztos arra az álláspontra helyezkedett, hogy ha "nem adtok veszek magmnak", mivel a szekrényből előhalászta  a kekszesdobozt, kivette belőle a paírzacskót, abból pedig a kekszeket és szorgalmasan rágcsálni kezdte. Ez az igazi önkiszolgálás... Először csak nevettem rajta, de aztán elvettem a kekszeket. Egyet hagytam neki, de ez nem volt elég. Szerinte jogos felháborodásának adott hangot és követelte volna  többit. Mondtam neki, hogy nehogy még neki álljon feljebb. Így egy kis hiszti következett. Csak nem kereszteltük rossz névre a gyermeket? A Hiszti-Kriszti ilyenkor ideális lenne. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr54222086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása