Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Hiszti

2008.01.08. 11:53 - hajpi

Egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy a névválasztást elszúrtuk. Ugyanis lánykánkra mostanában leginkább a Hiszti-Kriszti megnevezés illik...

Nem tudni mitől válik ez az amúgy angyali gyermek egy kis rémmé. Néha hirtelen éhhalál tör rá és az amúgy (az eddigi képeken jól látható) nem épp csontsovány teremtés azonnali kajáért visít fel, időnként  a cumi elvevése produkál heves elvonási tüneteket, vagy mint most éjszaka is a szülői ágyból való kitiltás okozza a falrengető sírást. Nagyon gonosz szülők lehetünk, mert hát szerintünk a leányzónak van saját szupi kis ágya és bár elég nagy a hitvesi ágy, de éjszaka nem szeretnénk ezt vele megosztani.

Persze a nagy tudorok szerint hagyni kell, csak ordítson, hisztizzen a gyerek, nem kell vele foglalkozni, majd pár perc múlva abbahagyja. Ezt Zsófi úgy látszik nem tudja, mert fél óráig, sőt néha tovább is kihúzza! Talán neki is meg kéne mondani, nem?!? Mi még kitartunk, na de meddig?... Ötlet?

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr92289343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása