Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Új haverok

2007.11.19. 07:00 - second

Címkék: fotó játék zsófi keresztanyu

Állítólag Henry Ford mondta, hogy a legjobb autó az új autó. Ezzel játékok vonatkozásában a gyerekek is így lehetnek. Az új játékok mindig sokkal érdekesebbek és jobbak, mint a meglévők.

Szomabat este megint jöttek keresztanyuék. Nagy öröm volt ez a gyereknek. Túl azon, hogy keresztanyu látogatása mindig öröm, most hoztak új játékokat. Ebből (de csak ebből) a szempontból éppen jókor jöttek, amikor elkezdtük a fürdést, mert az új játékok fürdőkádba való színes állatok.

Keresztanyu mamája vette őket manókának, mert korábban írtam, hogy a nagy kádban fürödve van tér az újabb fürdőjátékoknak. Nagyon kedves tőle. Köszönjük szépen!

Picúrnak annyira bejöttek az állatok, hogy nem tudta otthagyni őket a kádban, hozni kellett a törölközéshez is mindet!

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr76233082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása