Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Haspók

2007.11.27. 10:16 - hajpi

Címkék: fotó kaja zsófi

Azt hiszem, már az eddigiekből is látszott, hogy gyermekünk elég kajafügő, szereti a pocakját. Azt hiszem, rá kell állnunk erre az "állatidomár" nevelési módra, mikor is a különféle attrakciókra jutalomfalat felmutatásával vehetjük rá gyermekünket. No ez félig vicc! (De akkor félig akár igaz is lehet...)

A gyerekszobában levő egyik szekrényben tartjuk többek között Zsófi üveges ételeit. Ezeket akkor adjuk neki, ha megyünk valahová és útközben kell megetetni, vagy épp nem volt idő frisset csinálni. (Most hogy így belegondolok, lehet hogy mégis tőlünk örökölte a kajafüggést, mert hát mi is féltjük a kis életét, és kisebb kajaraktárt halmoztunk fel a szekrényben.)

Már többször előfordult, hogy én a nappaliban vagy épp a hálóban molyolok, amikor a kiscsaj megjelenik a kezében egy üveges bébiétellel. Úgy tűnik, hogy a nem túl erős mágneszár az ajtón nem jelent akadályt számára, és mivel letekerni még nem tudja az üveg tetejét egyedül, kénytelen megkeresni engem, és jelezni: "Kajaidő van!" (legalábbis szerinte...)

Ez alkalommal sikerült tetten érni a kis tolvajt, és figyelmeztetni: "Lebuktál kicsikém!"

Sajna most már a frigót is ki tudja nyitni... Mi jöhet még?

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr95243398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása