Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Sutty!

2008.03.19. 22:44 - second

Címkék: játék videó zsófi

Persze shame on me, hogy ki tudja mióta nem jelentkeztem, de sajnos olyan az élet, hogy mostanában a gyerekre magára is kevesebb időm jut, mint jó lenne, nem hogy a dokumentálásra.

Azért aranyos dolgok mindig történnek.

Pici most éppen beteg. Mint a hétfőn a doktornéninél kiderült hörghurutja van csórikámnak. Köhög meg miegyéb. Szombaton éjjel csúnyán be is lázasodott. Most már javul egész jól, de nem tökéletes.

Ugye pénteken volt a második születésnapja. Ezért a hétvégen buli volt. Jött egy csomó gyerek is. Anya szerzett egy kis beltéri műanyag csúszdát a lurkóknak. Mivel voltak nagyobb gyerekek is, a miénknek volt mit eltanulnia...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr89388558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása