Apa blogot hajt

Ha már a dédiéknek is van internete, és a Föld másik oldalán is laknak rokonok, használjunk ki minden lehetőséget a gyerekkel való dicsekvésre!

Címkék

Fonyódon

2008.02.19. 11:12 - hajpi

A hétvégén lementünk Fonyódra az ottani nagyihoz és dédiékhez. Összejött egy csomó családi ünnep, amit egyszerre ültünk meg. Sajnos az időjárással nem volt szerencsénk, mert hol hideg volt, hol esett. Azért csak összehoztunk egy sétát, ahol Zsófi végre kicsit motorozhatott is. Persze kicsit lusta a kiscsaj és a legjobban az tetszett neki, mikor karban cipeltük. Az utcában csatlakozott hozzánk egy cica is, aki nagyon hasonlított az elhunyt Zsömire. Ezt Zsófi is rögtön észrevette, mert nagy lelkesedéssel szaladt oda hozzá és üdvözölte, mint egy régi ismerőst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán persze a lakásban is folyt tovább a játszadozás. A gyerekek nagyon ötletesek. Zsófi buzgón kipakolta azt a hálószerű tárolót, amiben az ottani játékai laknak és rögtön bepattant a helyükre... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://second.blog.hu/api/trackback/id/tr30345385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása